top of page

NT Gulve

NT Gulve.png

NT Gulve består af Nicolai, der har mange års erfaring som gulvmand. Han begyndte som 16-årig knægt – ivrig efter at lære om hele gulvbranchen. Efter mere end 20 år har han lavet så mange gulvafslibninger og -behandlinger, at han nærmest kan gøre det i søvne. De mange års erfaring er din garanti for et top professionelt stykke arbejde og god service.

Da Nicolaj stiftede NT Gulve i 2017, gik han med en mission om at give danskerne suveræn service og kvalitet.

Uanset opgaven kan du forvente samme høje standard til kvalitet og service. Nicolaj er ansvarlig for ethvert projekt. Han kommer altid ud og hjælper teamet fra start til slut.

Håndværk er en tillidssag, og derfor ønsker vi at være så gennemsigtige som overhovedet muligt. Det gælder alt fra tilbudsgivning til den løbende kommunikation med dig.

Vores mission er at give danskerne en tryg oplevelse, når de skal have hjælp af en håndværker. Vi vægter derfor ærlighed og gennemsigtighed i vores arbejde højt. Vi rådgiver dig altid om mulighederne og forklarer dig omkring processen, inden vi påbegynder en opgave. Således ved du lige netop, hvad der kommer til at ske.

NT Gulve ApS

Rosenhøj 34 3. th.                                   E: ntgulve@gmail.com
2650 Hvidovre                                        www.ntgulve.dk

T: 21 31 49 04

 

Vi tilbyder:

  • Gulvafslibning

  • Gulvafhøvling

  • Overfladebehandling

bottom of page