top of page

Om Håndværkercirklen​

Et stærkt, erfarent team

Håndværkercirklen er et samarbejde mellem ti individuelle håndværks- og servicevirksomheder i Københavnsområdet. Sammen tilbyder vi ejendomsadministrationer og boligforeninger en kompetent full-service løsning af alle opgaver på ejendomme og udenomsarealer.

Lang erfaring og stabil, høj kvalitet

Vi har solid erfaring inden for hver vores specifikke fagområder og har arbejdet sammen på kryds og tværs gennem mange år. Vi har naturligvis også den samme høje standard inden for kvalitet og service og kan stå inde for hinandens arbejde.

Læs om de enkelte virksomheder på de følgende sider.

Brug os efter behov

Tilsammen dækker vi alle de vedligeholdelses-, reparations- og bygningsopgaver, der løbende er brug for at få løst på en ejendom. Det gælder faste services som trappevask, vinduespudsning, viceværtopgaver og pasning af have- og gårdområder såvel som reparationer, istandsættelse af lejligheder og bygninger – samt selvfølgelig løsning af pludseligt opståede situationer som f.eks. indbrud, vandskader og skybrud, der kræver hurtig handling. 

Vi rykker ud efter behov, og du kan bruge os enkeltvis eller flere sammen alt efter opgave. Vi sørger naturligvis for koordinationen, så tingene glider nemt og uproblematisk.​

 

Vi har døgnservice

Det er ikke alle situationer, man kan tage højde for. Derfor har vi døgnservice, så du altid kan få fat i os, hvis der opstår et uforudset problem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

En aftale med Håndværkercirklen giver dig hurtig og nem adgang til hele viften af ydelser, så du kan få løst dine opgaver effektivt og professionelt inden for den aftalte tidsramme – både fra dag til dag, og når der opstår en akut situation.

Ring eller mail til os for et møde om, hvordan vi bedst kan løse dine opgaver – og for et uforpligtende tilbud. Vores organisation​ er enkel, og det reflekteres naturligvis i vores priser.

personer_14.jpg
bottom of page